slider-vergaderkamer.jpg slider_cruise.jpg slider_telraam.jpg slider_vestiging.jpg

slider-vergaderkamer.jpg

Wij ondersteunen en ontzorgen ondernemers, vanuit onze kennis en ervaring, op organisatorisch, fiscaal en financieel terrein.

slider_cruise.jpg

Wij ondersteunen en ontzorgen ondernemers, vanuit onze kennis en ervaring, op organisatorisch, fiscaal en financieel terrein.

slider_telraam.jpg

Wij ondersteunen en ontzorgen ondernemers, vanuit onze kennis en ervaring, op organisatorisch, fiscaal en financieel terrein.

slider_vestiging.jpg

Wij ondersteunen en ontzorgen ondernemers, vanuit onze kennis en ervaring, op organisatorisch, fiscaal en financieel terrein.

Diensten

 

De dienstverlening van Hannôt kenmerkt zich door betrokkenheid en flexibiliteit. 

 

Ondersteuning en richting geven

Kostenbesparingen is één (“laaghangend fruit”), maar veelal is kostenbesparing niet dè oplossing. Die ligt dieper en strekt zich uit over onder meer de strategie, het beleid, de inrichting, de processen en de sturing van de organisatie. Daarin komen dan aspecten aan de orde als bestaansrecht, marketing en efficiency.

 

Op het terrein van strategie, beleid en sturing zijn wij sparringpartners en kunnen wij ook contact leggen met samenwerkingspartners die excelleren op die terreinen.

Maar als het gaat om inrichting van de organisatie en de daarin aanwezige primaire en ondersteunende processen hebben we het over onze expertise. Ook daarin ondersteunen wij dus.

 

Waarom wachten tot Bijzonder Beheer als er Uitstekend Beheer is!

Advisering

Wij zijn van mening dat je kennis moet delen en stellen dan ook graag onze opgedane kennis en ervaring in dienst van anderen. Die kennis en ervaring staan jou als relatie ter beschikking. Deze dienstverlening bestrijkt, naast administratie, jaarrekeningen en aangiften, een aantal specifieke terreinen, zoals kritische beooordeling van processen, kostprijscalculaties, begrotingsopzet, investeringsanalyses, ondernemingsplannen, financieringsvraagstukken / aanvragen voor geldverstrekkers en dergelijke.

Sparren

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot advisering alleen. Steeds meer relaties schakelen ons ook in als 'sparringpartner'. Deze activiteit wordt meer en meer door ondernemers gezien als essentieel onderdeel van het ondernemen. Zij hebben er behoefte aan om periodiek met ons van gedachten te wisselen over de onderneming, haar doelstellingen, de uitdagingen en de strategie.

 

Ook stellen wij ruimte (kosteloos) ter beschikking om met een groep (van maximaal 8) ondernemers, onder onze begeleiding, te sparren. Dat gebeurt in principe gedurende de avonduren. Indien gewenst helpen wij met het zoeken van sparringpartners, zorgen voor vastlegging en helpen je bij verdere uitwerking / opvolging.

Control

Control wordt ook wel vertaald als “beheersing”. Een goede planning- en control op alle niveaus binnen de organisatie geeft informatie en biedt houvast. Op een juiste wijze kan daardoor (bij)sturing aan de (financiële) processen binnen een organisatie worden gerealiseerd.

 

Control is dus belangrijk en vaak een taak die binnen kleinere organisaties niet fulltime kan / moet worden ingevuld. Wij bieden hier uitkomst (meerwaarde). Onze inzet is flexibel en geheel afgestemd op de wensen en behoeften van jou en de organisatie.

Administratie

Administratie is slechts het middel, want het primaire doel is natuurlijk het verschaffen van inzicht in uw onderneming: “hoe sta ik er voor”. Daar ligt de pure meerwaarde van Hannôt. Wij helpen je bij het verkrijgen van inzicht in de onderneming en de financiële status. Dat doen we door gebruik te maken van de modernste middelen (Exact Online) en in begrijpelijke taal.

Voor Exact Online zijn wij gecertificeerd als "Cloud accountant". Op basis daarvan kunnen wij u goed adviseren omtrent te kiezen pakketondersteuning.

Jaarrekening

Interne managementrapportage is belangrijk, maar de jaarrekening neemt binnen Nederland en daarbuiten nog steeds een belangrijke plaats in. Hoewel periodiek uit de administratie (cockpits) reeds informatie omtrent vermogen, financiering en resultaat beschikbaar is gekomen, geeft de jaarrekening een finale bevestiging daarvan. Daarnaast zijn sommige organisaties wettelijk verplicht een jaarrekening (met specifieke regelgeving) op te stellen en te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Het opstellen van de jaarrekening is dan ook één van de diensten van Hannôt Finance. Ook hier kun je dus rekenen op een kwalitatief product.

 

Maar wij maken alleen een jaarrekening als dat echt verplicht / nodig is natuurlijk.

Aangiften

Natuurlijk verzorgen wij, indien nodig, de aangiften voor de omzetbelasting. En, nadat uw jaarrekening is opgesteld, de aangiften van jou (jouw partner) en de onderneming. We hebben het hier over inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Als belastingconsulent kunnen wij gebruikmaken van de zogenaamde uitstelregeling. Wat dat voor jou kan betekenen leggen we graag uit.

volg ons:
Directiekade 15
3089 JA Rotterdam
T 088 77 66 400
E meerwaarde@hannot.nl
IBAN: NL97 RABO 0385 816 294
KvK: 24300666
BTW: 8135.95.083.B.01

deel ons: