slider-vergaderkamer.jpg slider_cruise.jpg slider_telraam.jpg slider_vestiging.jpg

slider-vergaderkamer.jpg

Wij ondersteunen en ontzorgen ondernemers, vanuit onze kennis en ervaring, op organisatorisch, fiscaal en financieel terrein.

slider_cruise.jpg

Wij ondersteunen en ontzorgen ondernemers, vanuit onze kennis en ervaring, op organisatorisch, fiscaal en financieel terrein.

slider_telraam.jpg

Wij ondersteunen en ontzorgen ondernemers, vanuit onze kennis en ervaring, op organisatorisch, fiscaal en financieel terrein.

slider_vestiging.jpg

Wij ondersteunen en ontzorgen ondernemers, vanuit onze kennis en ervaring, op organisatorisch, fiscaal en financieel terrein.

Over ons

 

Jij als ondernemer wil ondersteuning en ontzorging. Wij zijn er van overtuigd dat die ondersteuning zo eenvoudig en simpel mogelijk moet plaatsvinden. En dat kan ook.

 

Zo is registreren (administreren) geen doel op zich maar een middel om infomatie beschikbaar te krijgen. Door efficiente koppeling naar managementrapportages en jaarrapportage en aangiften wordt dit verder vergroot.

Wij zorgen voor de interpretatie en delen dat graag met jou. Daarna kunnen we gezamenlijk besluiten op welke terreinen wij je verder kunnen ondersteunen.

 

Hoe doen wij dit?

Onze basisprocessen zijn geheel web based. Wij besteden aandacht aan wat echt belangrijk is voor jouw onderneming. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw onderneming, verdiepen ons daarin en komen in samenwerking met jou tot pragmatische, creatieve oplossingen. “Buiten de box” denken is daar onlosmakelijk mee verbonden.

 

Openheid, eerlijkheid en respect zijn in ons samenwerkingsmodel van groot belang. Alleen op die basis is samenwerking te optimaliseren.

 

Brigitte (088-7766430)
Uw administratie is mijn route 66, zowel in Rotterdam als op locatie. 'Doe maar gewoon' en 'Geen woorden, maar daden', zijn twee uitspraken die op mij van toepassing zijn. ‘Geen woorden, maar daden’ geldt voor mij zowel letterlijk als figuurlijk. Ik mis bijna geen enkele thuiswedstrijd van Feyenoord. U heeft het vast al geraden, mijn hobby’s zijn: Feyenoord en motorrijden.
Wilma (088-7766435)
Als ik mij ergens in “vastbijt” maak ik het ook af. Door de afwisseling in het werk (wat ik heerlijk vind) kan ik mijn ervaring aan meerdere klanten kwijt. Ik werk wisselend drie of vier dagen per week. De resterende tijd wordt in beslag genomen door mijn gezin; man en drie pubers.
Thérèse (088-7766434)
Trefwoorden die op mij van toepassing zijn? Prettig assertief (klein hartje), niet lullen maar poetsen. Echt Rotterdams dus ook al kom ik uit Papendrecht. Naast mijn werk, waar het veelal aankomt op meedenkwerk, breng ik in mijn privéleven balans aan door zelf veel hardloopkilometers te maken in clubverband. Daar ondersteun ik ook, maar dan als trainster, anderen.
Sabrina (088-7766433)
De afwisseling en het nauwe contact met klanten maakt dat ik iedere dag mijn werk met plezier uitoefen. Wij hebben een hecht team en dat merken onze klanten ook. Of ik nu bij de klant ben of op kantoor bij Hannôt, wij zijn altijd bereikbaar. De grote betrokkenheid die Hannôt kenmerkt, sluit naadloos aan bij mijn persoonlijkheid. Ik hou ervan mij te binden en ga voor de relatie op lange termijn. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden wat gezelligs doen of lees ik graag een goed boek.
Nadia (088-7766436)

Hoi ik ben Nadia. Helaas is er nog geen foto beschikbaar; ik ben op zoek naar een goede!

Ik ben de jongste aanwinst bij Hannot Finance. Ik zal mij later voorstellen, maar als je wil kun je me nu al bellen.

Veronique (088-7766410)
Ik richt ik mij op de grotere “control” opdrachten, wat dan voornamelijk inhoudt dat de gehele financiële ’handel en wandel’ van de onderneming door mij wordt begeleid. Het bewaren van de balans tussen werk en privé wordt mede gerealiseerd door mijn voorliefde voor sporten: fitness en (hard)lopen. Vanuit het verleden staan de marathons van Rotterdam en New York ‘al op mijn naam’. 
Sinds dit jaar heb ik ook de certificering als "Cloud accountant" behaald.
Rob (088-7766411)
Als geboren Rotterdammer geldt voor mij ‘mouwen op en gaan’. Natuurlijk wel vanuit de ruime, opgebouwde werkervaring. Maar ik leer graag, dus de ervaring blijft groeien. Ik hou er van op te treden als sparring-partner voor klanten – ondernemers over hun bedrijfs- en persoonlijke toekomst / belangen. Mijn favoriete activiteit is golf en alles wat kan zorgen dat ik dat nog lang mag doen. 
Sinds dit jaar heb ik ook de certificering als "Cloud accountant" behaald.

volg ons:
Directiekade 15
3089 JA Rotterdam
T 088 77 66 400
E meerwaarde@hannot.nl
IBAN: NL97 RABO 0385 816 294
KvK: 24300666
BTW: 8135.95.083.B.01

deel ons: