Over ons

Wij zijn financieel partner van ondernemers. Wij realiseren, administreren en interpreteren jouw cijfers en koppelen deze aan jouw doelen. Op deze wijze bieden wij ondernemers de mogelijkheid zich zorgeloos te focussen op het heden en de toekomst.
Onze volledig geïntegreerde, web-based dienstverlening biedt inzicht in de gehele onderneming. Als partner voorzien we ondernemers daarmee van pragmatische en creatieve oplossingen en inzichten. We gaan daarmee verder dan anderen; dat tekent onze betrokkenheid.

Het bewandelen van alternatieve wegen om tot opossingen te komen is onze natuur.

Ons partnerschap is gebaseerd op drie kernwaarden:

Openheid
Eerlijkheid
Respect

Dit zijn wij

Brigitte

Brigitte

Als geboren Rotterdamse ben ik kort van stof. ‘Geen woorden maar daden’ een cliché? Probeer mij maar uit. Ik doe wat gedaan moet worden en praat erover als dat nodig is.

Wilma

Wilma

Noem mij gerust een “bijtertje”. Zoals bij iedereen binnen Hannot is de klant nummer één en ik geef niet op tot we samen tevreden zijn.

Sabrina

Sabrina

Mijn eerste verantwoordelijkheid ligt bij mijn klant. Mijn verbondenheid is groot en ik investeer in lange termijn relaties. Deze geven mij de mogelijkheid klanten op de juiste wijze en op het juiste moment te adviseren.

Nadia

Nadia

Door studie, opleiding en begeleiding ben ik snel ingeburgerd. Focus, drive en betrokkenheid bij klanten horen bij mij.

Veronique

Veronique

Ik ben je externe financieel directeur; bewaak en begeleid de gehele financiele kant van bedrijven zodat ondernemers zich op de core-business kunnen focussen, zonder zorgen.

Rob

Rob

Mijn jarenlange ervaring als adviseur/accountant voor vele ondernemingen, stelt mij in staat in korte tijd situaties op juiste wijze te interpreteren. Deze ervaring geeft mijn klanten tevens toegang tot de beste oplossingen waar deze op het eerste oog soms niet zichtbaar zijn.