slider-vergaderkamer.jpg slider_cruise.jpg slider_telraam.jpg slider_vestiging.jpg

slider-vergaderkamer.jpg

Wij ondersteunen en ontzorgen ondernemers, vanuit onze kennis en ervaring, op organisatorisch, fiscaal en financieel terrein.

slider_cruise.jpg

Wij ondersteunen en ontzorgen ondernemers, vanuit onze kennis en ervaring, op organisatorisch, fiscaal en financieel terrein.

slider_telraam.jpg

Wij ondersteunen en ontzorgen ondernemers, vanuit onze kennis en ervaring, op organisatorisch, fiscaal en financieel terrein.

slider_vestiging.jpg

Wij ondersteunen en ontzorgen ondernemers, vanuit onze kennis en ervaring, op organisatorisch, fiscaal en financieel terrein.

Relaties aan het woord

 

Edwin van Geene - Directeur Schiema bv

"Wij hebben bij SCHIEMA gekozen voor de strategie om alle taken en zaken die niet binnen de capaciteiten van onze organisatie vallen, uit te besteden aan specialisten op dat betreffende vakgebied. Voor het verwerken van de financiële administratie en het verzorgen van verscheidende aangiften hebben wij gekozen voor Hannôt, omdat zij, met name Rob en Véronique, zeer efficiënt deze zaken vakkundig en naar volle tevredenheid voor ons invullen. Wij spreken hier dan ook graag over Hannôt als een samenwerkende onafhankelijke partner met een SCHIEMA-gevoel".

Kijk ook op de website van Schiema.

Marjolijne Lewis - Directeur Stichting MEE Rotterdam-Rijnmond

"Ik vind Hannôt toegankelijk. Als je een vraag hebt, kan je die stellen. Daarbij komt, dat ik merk dat er een grote mate van betrokkenheid is bij onze organisatie. Er wordt meegedacht, er is echt ‘hart voor de zaak’. Momenteel en trouwens al jaren hebben wij iemand van Hannôt ingehuurd. Zowel structureel als voor een bepaald aandachtsgebied. Dit maakt dat Hannôt structuur kan bieden en flexibel kan zijn”.

Peter Noorlander - Directeur Pico Holding bv

“Het verlenen van service staat bij Hannôt hoog in het vaandel, hetgeen ik klantgericht vind. Ze zijn eerlijk, werken punctueel en zijn oplossingsgericht. Ik vind ze professioneel in hun vak. Kort gezegd: Sterk, sterker, sterkst”!

Kijk ook op de website van Pico.

Marije Verstegen - WARM!

WARM! wil overheidsorganisaties weer WARM! maken. Door te focussen op de energie van mensen, worden de resultaten als vanzelf gehaald. Met ons Balansmodel brengen we snel aan het licht hoe de energie versterkt kan worden ten bate van het resultaat. Een nieuwe manier van sturen!
 
"Hannot betekent in drie woorden voor ons: meedenkend, deskundig en betrouwbaar. Rob en Veronique zijn zelf ondernemers, en dat betekent dat ze onze belevingswereld uit ervaring kennen. Dat maakt de onderlinge communicatie soepel en to the point. Ontmoetingen leiden tot wederzijdse inspiratie, en waar vind je dat? Met Hannot doe je het sámen, en dat is een rijk gevoel."

Kijk ook op de website van WARM!

Ghislaine - Keyzer Loopbaanadvies & Coaching

"Sinds eind 2004 ben ik eigenaar van mijn bedrijf Keyzer Loopbaanadvies &  Coaching. Naast loopbaanadvies coach ik professionals met verschillende (complexe) werkvraagstukken. Eigenlijk startte ik mijn bedrijf met  twijfel, want ik was toen in loondienst en dat was ik altijd geweest. De ondernemersspirit heb ik niet van nature. Maar Rob Hannot stimuleerde mij toen breder te denken. Sindsdien is Rob, maar ook zijn collega’s Therese en Veronique, vaak mijn gesprekspartner geweest. In goede en minder goede tijden. Rob en ik wisselen steeds vaker ideeën uit. Die ideeën gaan niet altijd over de financiële kant,  maar ook over nieuwe werkterreinen. Ik vind het fijn om Rob in de buurt te hebben."

Leo Fliervoet - Microtransitie

"Intensieve en zware verander management trajecten hebben Rob en ik ontwikkeld en uitgevoerd. Na jarenlange samenwerking kan ik dus met recht spreken dat hij met zijn grote expertise en no-nonsense aanpak de juiste man is voor complexe verandertrajecten onder tijdsdruk.

Hij is vooral een teamspeler, zeer klantgericht, met een  tomeloze inzet, denkt in oplossingen en natuurlijk de Rotterdamse humor.
Met Microtransitie voer ik multidisciplinaire verander- en interim management opdrachten uit, en het is dus logisch dat ik Rob graag in mijn team wil betrekken.
Ik denk ook klantgericht: Rob en ik zijn heel goed op elkaar ingespeeld, één van de bepalende factoren voor succesvolle verander- en interim opdrachten."

 

Kijk ook op de website van Microtransitie.

Marc van de Haar - WorkoutOnline

"Hannôt  is voor mij van zeer grote waarde geweest in de start-up van mijn bedrijf en ook nu nog steeds betrokken in een adviserende rol. Naast het uit handen nemen van de financiële administratie ondersteunt Hannôt mij op verschillende vlakken in mijn ondernemerschap. Hannôt is voor mij een bedrijf die het totale pakket levert. Het gehele team is servicegericht en staat altijd klaar om je te helpen. Een goed, betrouwbaar Rotterdams bedrijf die denkt vanuit de ondernemer!"

 

Rob bedankt voor je hulp en advies!

Havenbedrijf Rotterdam / RDM Rotterdam

Onder deze nieuwe merknaam willen het Havenbedrijf Rotterdam en Hogeschool Rotterdam de komende jaren het hele RDM-terrein regionaal, nationaal én internationaal op de kaart gaan zetten. RDM Rotterdam bestaat uit de onderdelen Business, Campus (onderwijs, onderzoek en ondernemen) en Events.

Kijk ook op de website van RDM Rotterdam.

Rob Becker - Managing director van een aantal Shell stations

De eerste contacten met Hannôt zijn eind 2010 gelegd. Voor mijn holding was ik op zoek naar een nieuwe accountant. Vanaf begin 2011 zijn wij gaan samenwerken en dat was een verademing voor mij. Eindelijk een bedrijf dat meedenkt en afspraken nakomt, kortom partnership. De contacten met iedereen bij Hannôt zijn uitstekend. Je bent geen nummer en iedereen weet wie je bent en wat je doet, dat is prettig. Op vragen die je stelt krijg je gewoon een antwoord, soms niet direct maar dan geeft men wel aan wanneer. Gewoon een antwoord krijgen is anno 2015 niet meer gewoon, is mijn ervaring. Daarnaast weet weten Véronique en Rob zich goed te verplaatsen in mijn situatie en spelen daar prima op in met duidelijke adviezen. Zoals reeds aangegeven is er sprake van partnership en dat is erg fijn samenwerken.

Kijk ook op de website: www.tankenshop.com

volg ons:
Directiekade 15
3089 JA Rotterdam
T 088 77 66 400
E meerwaarde@hannot.nl
IBAN: NL97 RABO 0385 816 294
KvK: 24300666
BTW: 8135.95.083.B.01

deel ons: